De 3 vigtigste ting for at skabe et optimalt børneværelse

0

Et værelse betyder meget mere for dit barn, end man skulle tro. Det er stedet, hvor de kan være sikre, og hvor de kan finde ud af, hvem de er. Det er derfor vigtigt, at barneværelset er ordentligt indrettet, og det giver gode muligheder for en god opvækst. Det er dog ligeså vigtigt at holde de rigtige ting ude af værelset, som at have de rigtige ting på værelset.

I denne artikel vil du lære, hvilke ting der vil fremme dit barns opvækst, og hvad der er skadeligt for dit barn.

Elektronik på soveværelset skader søvnen

Der er lavet utallige studier, som har undersøgt, hvor skadeligt signalerne for vores smartphones og TV er for vores søvn. Et af de bedste studier omkring smartphones effekt på børns søvn er lavet af Massachusetts universitet.

Studiet viste at børn, der har et TV på værelset sover 18 minutter mindre i gennemsnit, end børn der ikke har et TV på værelset. Ligeledes sover børn 21 minutter mindre, hvis de har deres smartphone på værelset.

Den mindre søvn kan føre til, at børnene klarer sig dårligere i skolen og får sundhedsproblemer.

Nu tænker du sikkert:

Hvordan får jeg mit barn til at lægge sin smartphone uden for værelset, og hvordan får jeg dem til at opgive deres TV?

Børn ser meget mere på, hvad du gør, end hvad du siger. Du bliver derfor nødt til at starte med selv at lægge mobilen udenfor soveværelset. Det samme gælder hvis du selv har et TV på værelset, skal du også selv starte med at fjerne det.

En god måde at holde mobilen ude af soveværelserne er, at I alle har et sted i huset, hvor i lægger jeres smartphone, når det er tid til at gå i seng. På den måde sikre du dig, at både dig og dine børn får en bedre nattesøvn og et sundere forhold til jeres smartphone.

Lad dit barn bestemme farver og billeder på værelset

En af de ting som du skal give dit barn mulighed for er at vælge farver og billeder til deres værelse. Farver og billeder er en god måde for barnet at sætte sit eget præg på værelset. Det skal dog siges, at barnet skal være gammelt nok til at have en mening, før de kan vælge farverne selv.

En af de mest populære ting for tiden til at skabe liv på værelset er et star shower, som skyder en masse farverige stråler op på væggene.

Giv dit barn let adgang til haven

Børn leger de steder, der er tilgængelige. Det er derfor en god ide at have en udgang fra børneværelset til haven. Ved at give dem adgang til haven, er det meget mere sandsynligt, at de vælger at lege i haven, fremfor at sidde indenfor.

Hvis du ikke har en have eller hus endnu, men gerne vil kigge på hus snart, kan det være en fordel at kigge mod forstæderne til Aarhus. Der bliver bygget mange huse, hvor der er direkte adgang til haven fra mange sider af husene, og priserne er rigtig fornuftige for tiden især i Vejlby og Risskov området.

Det er især sundt for børnene at have adgang til et sted at lege udenfor i alderen 5-15 år. Derfor kan du med fordel kontakte en ejendomsmægler og boligadvokat i Aarhus, hvis dine børn er i den alder.

Share.

Leave A Reply