3 overvejelser inden du køber havebord

0

Et havebord er et uundværligt element til enhver terrasse. Havebordet skaber den perfekte mulighed for gæster og terrasseejere at slappe af i det gode vejr og nyde grillaftener i godt selskab. Men hvordan finder du det perfekte havebord? Der er mange slags haveborde, så derfor kan du her læse mere om, hvordan du udpeger netop det, som du har behov for.

Sådan vælger du et havebord

Havebordet kommer i mange former, farver og materialer, og det er i sig selv nok til at forvirre selv den mest beslutsomme person. Vi har derfor samlet 3 helt konkrete overvejelser, som du kan have med i jagten på et havebord.

Vælg det rigtige materiale

Materialet er selvfølgelig et af de helt store omdrejningspunkter, når det kommer til valg af bord. Du kan få borde i teak, laminat og aluminium, og du kan sågar finde borde, der blander materialerne. Træ har et naturligt look, som aldrig går af mode. Laminat og aluminium er materialer, der begge er nemme at rengøre og vedligeholde, mens de har en moderne og stilren vinkel.

Vælg den rigtige størrelse

Hvor mange mennesker befinder sig i husstanden? Et havebord til terrassen skulle gerne agere som samlingspunkt for hele familien, og derfor er det en skam, hvis nogle bliver nødt til at sidde væk fra de andre. Tænk derfor på, hvor mange mennesker, der skal bruge bordet. Overvej også, hvor mange mennesker i er, når venner og bedsteforældre også er samlet.

Vælg et vedligeholdelsesfrit bord

Det er altid en god idé at købe et havebord, der holder i mange sæsoner. Alt andet er simpelthen ikke nogen god investering. Vælg derfor et bord af god kvalitet, og som er nem at vedligeholde. Et vedligeholdelsesfrit bord fås i mange materialer og gør rengøringen meget nemmere.

Få det rigtige bord til haven

Du bliver glad for at have brug lidt tid på at lede efter det helt rigtige bord. Et havebord er et flot tiltag til terrassen, og hvis du har brugt en god sjat penge på det, så skal det også gerne holde i mange år frem. Se mere her, hvis du ønsker at se et stort sortiment.

Share.

Leave A Reply