3 måder at indrette kælderen

0

Måske har du et tomt rum eller to i kælderen, som du ikke aner, hvordan skal indrettes. Egentlig er kælderen super smart på nogle punkter: man får både ekstra plads og udnytter samtidig kvadratmeterne under jorden. Ulemperne ved at have en kælder er, at man med et lavtliggende hus typisk får vand i kælderen. Derudover er der også grænser for, hvordan man kan dekorere en kælder f.eks. er den ikke det sundeste at sove i en dag ud og dag ind. I denne artikel vil du kunne læse om 3 måder, hvorpå du kan indrette din kælder.

Værkstedet der vil noget

Hvis der er nogle gør-det-selv-glade mennesker i boligen, er et værksted et super og ideelt rum. Man får mulighed for at samle alle sine materialer og sikre sig, at intet bliver stjålet, hvis det ligger i et skur uden lås. Vejret holder også op med at blive udfordring – ikke flere udskudte arbejdstimer pga. regnvejr. Det eneste du selv skal anskaffe er måske nogle hylder og et værkstedsbord – find evt. inspiration til bord til værkstedet hos AJengros.dk.

Kom i form under jorden

En anden måde at organisere kælderen på er den måske mere klassiske idé: træningsrummet. Du får muligheden for at kunne træne derhjemme, hvis ikke du går i fitnesscenteret, er medlem af en klub eller træner i naturen. Når træningsrummet er inden for få meters afstand vil du måske føle dig mere motiveret til at træne, og du kan sammensætte det, præcis som du vil. Det kan være, at du bliver super god til akrobatik, boksning eller andet ved at øve og træne nede i kælderrummet. For det er aldrig for sent at lære nyt.

Hvilke drømme har du?

Til sidst men i den grad ikke mindst har vi ideen, der bygger på drømme. Er du musikelsker har du sikkert ønsket i musikværelse fyldt med plader, en pladespiller, dit yndlingsinstrument osv. Måske er en minibiograf løsningen for dig? Eller også foretrækker du måske et depot til madvarer.

Share.

Comments are closed.