3 gode grunde til at investere i en drikkevandskøler til hjemmet

0

Selvom vi er så heldige, at vi kan drikke vand direkte fra hanen her i landet, er der stadig en type vand, som vi køber med hjem på flaske. Men nu kan du altså også få danskvand direkte fra hanen. Læs med her, og find ud af hvordan, sammen med 3 gode grunde til at investere i en drikkevandskøler til dit hjem.

Slut med at bære tunge flasker hjem

Hvis du godt kan lide brus i vandet så bærer du sikkert en masse flasker danskvand med hjem, hver gang du er ude at handle ind. Men det er hurtigt slut, hvis du får en drikkevandskøler installeret i dit køkken. Du kan nemlig få et kølesystem med integreret kulsyrepatron, der giver dit drikkevand lige præcis den mængde bobler, du bedst kan lide. Med muligheden for at vælge mellem forskellige Kulsyrepatroner er der altid noget for enhver smag.

Bobler direkte fra hane til glas

Det er som sådan ikke noget nyt, at man kan tilsætte sine bobler til vandet derhjemme. Der findes efterhånden flere muligheder for, at lave sin egen sodavand og danskvand i hjemmet. Men det nye her er, at du kan få boblerne direkte fra en hane i køkkenet og ned i glasset. Det betyder altså, at du slipper for besværet med at fylde og køle flasker med vand først. Lettere bliver det ikke.

Godt for dig og godt for miljøet

Til sidst skal det også nævnes, at det selvfølgeligt er godt for både dig og miljøet, når du ikke længere køber danskvand på flasker. Det betyder mindre plastikforbrug, som der med god grund er stor fokus på i tiden. Og samtidig vil muligheden for let og hurtigt at snuppe et glas koldt boblende vand, gøre det lettere at undgå mere usunde boblende læskedrikke.

Share.

Comments are closed.