3 fotogaver der kan pynte i enhver bolig

0

Der er aldrig blevet taget flere fotos, end vi gør lige nu. Vi klikker løs med vores digitalkameraer og i særdeleshed også vores smartphones, men det er desværre de færreste billeder vi får printet ud i fysisk format, så vi kan nyde dem på andre måder end en lille skærm.

Det er trods alt for at huske de gode tider, at vi tager billeder, og de fleste menneskers ansigter flækkes da også af et smil, når de ruller gennem galleriet på telefonen. Det viser sig dog, at det ret sjældent sker.

Hvis man virkelig vil have noget ud af sine billeder, skal de i stedet op at pynte på den ene eller den anden måde i huset. Lige netop derfor er fotogaven også den oplagte gave til rigtig mange familiemedlemmer, som ellers ikke får de gode billeder ud af mobiltelefonen. Der er dog rigtig mange måder at gøre det på. En fotogave behøver nemlig ikke længere bare at bestå i små glinsende billeder. Nedenfor er der derfor 3 forslag til fotogaver, som vil kunne pynte i enhver bolig, og som vil få et smil på modtagerens ansigt, hver gang de ser det.

Giv en fotokalender

Den billige fotogave kunne være en fotokalender. Det er nærmest præcis hvad det lyder som. En ganske almindelig kalender med et nyt og personligt billede for hver eneste måned. Hvis modtageren faktisk bruger kalenderen aktivt, vil de komme til at kigge på den dagligt, og så er det slet ikke dumt, at den er fyldt til randen med gode minder.

Netop derfor skal man heller ikke lade sig skræmme væk fra fotokalenderens som en god fotogave på grund af den ret beskedne pris. Hos den rette modtager og med de rette billeder vil det være en funktionel gave, der både pynter og spreder glæde.

Teknologiske fotogaver

De fleste giver en fysisk fotogave, fordi de gerne vil en smule væk fra alt det digitale og teknologiske. Det betyder dog bestemt ikke, at man ikke kan blande de to. Det kan man faktisk gøre med stor glæde for modtageren, hvis bare det bliver gjort rigtigt. Et oplagt eksempel på denne hybrid mellem den fysiske fotogave og det digitale er den digitale fotoramme.

Det er nemlig en fotoramme med en touchskærm i høj kvalitet, hvilket betyder, at rammen kan vise mange forskellige billeder. Igen er det altså en god gave, hvis man har svært ved at lægge sig fast på et enkelt eller to fotos, man gerne vil give i gave. I stedet kan man give en digital fotoramme, hvor hukommelseskortet allerede er loadet med alle de gode minder, man har haft sammen.

Få fotos på væggen

Sidst men ikke mindst er der selvfølgelig også muligheden for at få blæst billederne op i stor størrelse på enten en plakat eller et lærred. Til forskel fra de førnævnte gaver, er det her dog vigtigt, at du bestemmer dig for et eller to fotos, som du ved, at modtageren kan lide. Resultatet bliver nemlig noget ret stor og prominent vægkunst, som i bedste tilfælde kan pynte og give boligen et personligt præg.

Share.

Comments are closed.