Indbrud i Danmark hvert 10 min: sådan sikrer du dig.

0

I Danmark er vi desværre ikke helt fri for indbrud, og næsten alle har enten selv oplevet det eller kender en nabo som har. Det er efterhånden blevet et stort problem, og lige nu hænder det, at der bliver lavet et indbrud i Danmark hvert 10 min. Dette er med til at skabe en kæmpe utryghed i sit eget hjem, hvilket jo helst ikke skal være tilfældet. Det er dog ikke en helt tabt sag, og der er rigtig mange muligheder, man kan tage i brug for at sikre sig selv mod tyveri.

CERTEGO er en låsepartner, som har afdelinger i hele landet og tilbyder sikring af hjemmet. De har mange forskellige produkter, som kan være med til at sikre hjemmet, som passer til både inderdøre og yderdøre, så man altid kan føle sig tryg. Der er alt fra adgangssystemer, alarmer, overvågning og meget mere, så man har mulighed for at sikre hjemmet på præcis den måde, man selv ønsker det.

Det er ikke kun den typiske bolig de som låsesmed kan hjælpe med at sikre, men også diverse brancher og butikker, kan hente hjælp. Alle skal kunne føle sig trygge, om det så er i hjemmet eller sin virksomhed, og med 45 års erfaring er CERTEGO med til at gøre en stor forskel for sikkerheden i Danmark.

 

Find din lokale låsesmed i Næstved

CERTEGOs låseservice er lokaliseret over alt i Danmark, og man har i Næstved sin helt egen lokale låsesmed. Med 40 års erfaring har de mulighed for at sikre hjemmet og ud over den helt traditionelle låseservice de tilbyder, er de også kompetente inden for mere specifikke og moderne projekter. De kan blandt andet hjælpe med videoovervågning, tyverialarmer, adgangskontrol, låsemontering og meget mere.

Målet er at skabe en større tryghed og sikre danskerne, hvad enten det er private kunder, erhvervskunder eller det offentlige, så skal ingen gå og føle sig nervøse eller bange for at få indbrud.

I Næstved har afdelingen selvfølgelig døgnvagt, så der altid er en låsesmed klar til at komme og hjælpe, hvis der skulle være problemer og brug for hjælp. Det vil typisk ikke tage mere end 15-25 minutter at ankomme til adressen, netop fordi Næstved er en lokal afdeling. Der er altså rig mulighed for at sikre sig selv med hjælp fra den lokale afdeling i Næstved låsesmed.

Share.

Leave A Reply