Effektiviser gentagende løft og skån dine medarbejder med en svingkran

0

Løfteudstyr er en vigtig investering i alle virksomheder, der har med produktion at gøre, hvor mange ensformige løft skal foretages hver dag. I en produktion kan selv lette løft ende med en arbejdsskade for en medarbejder, hvis det samme løft foretages igen og igen i løbet af en hel uge eller længere. Det er derfor dit ansvar som leder at sørge for det rette løfteudstyr, så arbejdsskader kan afværges.

Arbejdsskader er frygteligt for den enkelte medarbejder, men det er også skidt for effektiviteten i din produktion, hvis en del af holdet pludseligt må sendes hjem på ubestemt tid med en arbejdsskade.

Der er således mange gode årsager til at investere i løfteudstyr til din virksomhed, da det vil understøtte produktionen ved at sikre gladere og sundere medarbejdere samt en højere effektivitet.

Du kan eksempelvis vælge svingkraner til din virksomheds produktion, da du her har muligheden for at gøre løft inden for et lille område langt mere strømlinede og effektive.

Sådan fungerer en svingkran

En svingkran er bygget op omkring en stationær søjle, som forskellige typer af løftearme kan monteres på. På løftearmen har du mulighed for at montere forskelligt løfteudstyr, hvor du bl.a. kan vælge en traditionel krog eller en mere moderne vakuumløfter.

En svingkran med vakuumløfter er eksempelvis ideel ved samlebånd, hvor et produkt skal løftes videre over på en palle. Generelt er en svingkran rigtig anvendelig i pakkeprocesser i forbindelse med samlebånd, hvor pakningen foregår på et mindre område. Svingkranen kan nemlig kun flytte emner rundt om selve søjlen og rundt i armens diameter, hvorfor en svingkran skal bruges i stationære processer.

Med en svingkran kan tunge løft klares på ingen tid, hvilket er hurtigere end manuelle løft, hvis der er tale om tunge løft, mens det på samme tid vil skåne de medarbejdere, der er involveret i eksempelvis pakkeprocessen.

Share.

Comments are closed.