3 tips til indretning af dit badeværelse

0

Indhold på side:

Badeværelset er et rum, som mange har tendens til at overse, når det kommer til indretning. I stedet bliver der tit fokuseret på indretningen af stuen, køkkenet og andre rum, hvorimod badeværelset primært bliver set som et praktisk og funktionelt rum. Dette er dog lidt synd, da du faktisk med få tiltag kan gøre dit badeværelse både pænere og hyggeligere, så du vil sætte mere pris det og have mere lyst til at være derinde.

1: Vælg en behagelig belysning

Et badeværelse er tit ikke ret stort, og det har ikke altid vinduer, der kan give naturligt lys. Derfor er det ekstremt vigtigt at vælge en god og behagelig belysning, der kan give rummet en rar atmosfære. Dette gælder dog også på de større badeværelser med vinduer, da der også her er brug for gode lyskilder, der giver dig mulighed for at lægge makeup og gøre dig klar både om aftenen og på de helt mørke vintermorgener.

www.herligthjem.dk kan du finde en masse inspiration til belysning, og du kan med fordel tage et kig på de mange guides, der kan hjælpe dig med at finde nogle fede og stilfulde lamper.

 

2: Vigtigheden af pæne og funktionelle møbler

Det er begrænset, hvor mange møbler vi har på vores badeværelse, og derfor er det helt essentielt, at de få møbler, der så er, både er pæne og funktionelle. Du kan for eksempel have et flot og minimalistisk skab til dine håndklæder eller nogle skuffer under håndvasken til cremer og andre toiletsager. På den måde har du opbevaring til dine ting, så de ikke kommer til at stå tilfældigt og skabe et rodet udtryk.

Du kan sagtens finde nogle stilfulde badeværelsesmøbler, og der vil være mange muligheder, uanset om du ønsker at holde stilen enkel og minimalistisk, eller om du gerne vil have et mere farverigt og nytænkende badeværelse.

 

3: Giv den gas med pynten

For at dit badeværelse ikke kun skal være et praktisk rum, men også et rum med masser af personlighed og stil, kan du hænge billeder op på væggene og sætte nogle planter i vindueskarmen. På den måde vil der være lidt at kigge på for både dig og dine gæster, og du vil give dit badeværelse en helt særlig charme. Du kan også vælge et flot, mønstret badeforhæng eller nogle fine gardiner, hvis du gerne vil have endnu mere liv ind i rummet.

 

Share.

Comments are closed.