Sådan skaber du et fedt soveværelse 

0

Du opholder dig mange timer på dit soveværelse hver dag. Derfor må det gerne være et rum, der er både stilet og hyggeligt at være i. Du skal trods alt sove der hver dag, så du skal gerne kunne føle dig rigtig godt tilpas. Hvis ikke du føler, at dit nuværende soveværelse lever op til det, er det måske på tide at indrette et helt nyt.

Indram din seng 

Selvom indretningen på dit soveværelse generelt er vigtigt, vil det alligevel altid være sengen, der er mest i fokus. Når nu den alligevel er i fokus, kan du lige så godt gøre noget ekstra ud af det. Du kan forsøge at indramme den på flere måder, så den bliver en større del af en gennemført indretning. For det første kan du vælge at male den væg, som sengen står op til. Dertil kan du tilføje et tæppe under din seng og en sengegavl. Alt dette kan gøre, at din seng bedre blender ind i indretningen. 

Luk lyset ude 

Dit soveværelse skal selvfølgelig ikke være helt frit for lys, men eftersom du skal sove derinde, er det rart at have nogle gode gardiner, der kan lukke alt lys ude, når du får brug for det. Her kan du f.eks. finde persienner til boligen. Du kan finde masser af gardiner og persienner, der kan blive en flot del af indretningen, men samtidig være praktiske.

Kør et tema af rolige farver 

Hvis du kan lide vilde farver, skal du bare give den gas med det, men generelt er det sådan, at det er rigtig rart at træde ind i og opholde sig i et soveværelse, der har nogle rolige og afdæmpede farver. Du kan lade de rolige farver komme frem i form af dit sengetøj, vægfarven, dit tæppe, dine puder, dine møbler m.m.

Share.

Comments are closed.