3 gode grunde til at bruge spejle i indretningen

0

Det bliver mere og mere populært at bruge spejle i indretningen. De kan nemlig være med til at få små rum til at synes større, de kan være dekorative og samtidig kan de være med til at bløde indretningen op. Hvis du vil vide mere om, hvordan du kan bruge dem i dit hjem til at gøre det mere indbydende, så læs med her.

Spejle får rum til at se større ud

Et af de mest populære steder at hænge spejle er over en skænk eller lignende i en spisestue eller en stue. En af grundene hertil er, at de får rummet til at se større ud. Derudover kan er de ufatteligt gode til at reflektere lyset, så hvis du har brug for at få mere lys ind i et rum, så kan du hænge den blanke overflade overfor et vindue, så lyset bliver reflekteret.

Spejle kan være dekorative

Langt de fleste danskere har en eller anden form for pynt på væggen. De fleste sværger til malerier eller plakater, men en anden måde at dekorere og udsmykke væggen på, er ved at investere i fine spejlerammer. Rammerne findes i mange forskellige farver, former og udskæringer, og derfor er der helt sikkert også en, der bliv passe til din personlige stil. Shop her, hvis du vil finde fine, dekorative spejle.

Spejle kan være med til at bløde indretningen op

Uanset hvilke møbler du har, kender du sikkert til problemet med, at indretningen nemt kan komme til at virke ret stram. Med de nordiske lige linjer, som er blevet populære de seneste år, er det derfor en god idé at finde en måde at bløde indretningen op med. En måde at gøre dette på er ved at bruge spejle i andre former end firkanter. Om de så skal være runde, ovale eller bølgede er helt op til dig.

Share.

Comments are closed.