Bryg indretningen med en plantevæg

0

Det er blevet mere og mere moderne at bringe naturen ind i indretningen, dette gælder såvel private hjem som i virksomheder, da det kan være med til at skabe noget ro. Samtidig med, at det skaber noget ro, kan det også være med til at bryde de nogle gange meget kolde indretninger og dermed give stedet noget sjæl og personlighed til stedet. Samtidig kan eksempelvis planter være med til at skabe et sundt og naturligt indeklima. En måde, hvorpå man på en nem og lidt anderledes måde kan få naturen ind i indretningen på, er ved at få etableret en plantevæg.

En plantevæg er, som ordet antyder, simpelthen en væg lavet af planter. Den kan have flere forskellige størrelser og kan stort set sættes op overalt, det kræver blot, at man har en egnet vægflade. En plantevæg fra Deichmann Planter kan opbygges individuelt, og man er derfor ikke begrænset af moduler i faste størrelser, da den kan tilpasses helt efter de mål, som man ønsker. Den kan bygges op i flere forskellige sammenhænge, og det behøver ikke blot at være på en tom væg. Den kan eksempelvis bygges rundt om døre eller vinduer, på søjler, integreres med en virksomheds logo, rundt om fladskærme og meget mere. Meget er muligt, det er stort set kun fantasien og kundens behov, der sætter grænserne.

Flere gode egenskaber ved en plantevæg

Udover, at en plantevæg kan være med til at give et rum noget sjæl og ro, er den faktisk også decideret støjreducerende. Ydermere er den både fugtregulerende og fri for usunde svampegener. Der ligges vægt på planternes trivsel, og vigtigheden i at skabe løsninger, der har et naturligt og organisk udseende, således at der tages hensyn til planternes vækst og samtidig den dekorative sammensætning. Er du fra Sjælland, og ønsker du en plantevæg i dit hjem eller din virksomhed, så vælg Deichmann Planter.

Share.

Comments are closed.