3 tips til at undgå indbrud i julen

0

Indhold på side:

Julen er en højtid, hvor vi samles om bordet, den gode mad, dansen om juletræet og selvfølgelig gaverne. Men det er også en højtid for indbrud, det skyldes selvfølgelig at mange ikke er hjemme og at det derfor er nemt for tyvene at komme ind i hjemmet. Vi giver dig her nogle gode og simple tips til hvad du kan gøre for at sikre dig hjem bedst muligt.

Parker din bil i indkørslen

Ved at parkere bilen i indkørslen, ser det udefra ud som om at der er nogen i hjemmet. Derfor går tyven ofte bare videre da de ikke vil tage nogle chancer hvis der virkelig er nogen. Det er en god og simpel løsning og hvis du har to biler og skal ud til familien, så lad den ene stå.

Hav lyset tændt i huset

En af de nemmeste måder at skræmme tyven væk på er at tænde for lyset i huset. Det første de kigger efter er et hus der er tomt og hvor alt lys er slukket. Men hvis du har det tændt og det samtidig ser ud som om at nogen befinder sig i huset, så er det ikke et oplagt mål for tyven, da risikoen ganske enkelt er for stor.

Gå alle døre og vinduer efter

Dette er ikke noget du lige kan ordne i sidste øjeblik, men du bør have vinduer og døre i huset af en hvis kvalitet. Har du eksempelvis en havestue som føre ind til stuen og er det en ældre slags dør, så er det nemt for tyven at kommen ind den vej.

Det vil med andre ord sige, at alle indgange skal tjekkes og være af højeste kvalitet. Det er dumt at spare på den slags, da tyven hurtigt finder den bedste og hurtigste vej ind i huset og det er ofte gamle døre og vinduer.

Gem juvelerne væk

Noget af det første tyven går efter er ting de kan omsætte hurtigt, det vil sige smykker, ure, halskæder, mobiltelefoner, kontanter og tablets. Det er de små genstande som de hurtigst muligt kan få af vejen og få nogle penge for. Gem eventuelt disse små genstande i et pengeskab eller et sted hvor tyven aldrig ville kigge.

Vi håber disse tips kan hjælpe til at du får sikret din bolig meget bedre her i julen, det er som sagt højtid for indbrud, så pas på og tag alle midler i brug for at stoppe tyven. Med det sagt ønsker vi dig en glædelig jul og har du endnu ikke fundet årets julegaver så find gode idéer på Gaven-til-far.dk og Gaven-til-mor.dk.

Share.

Leave A Reply