5 gode grunde til at få en elektrisk port

0

Porte til den private bolig eller virksomhed bliver mere og mere udbredt, og specielt den elektriske udgave. Her kan du læse om 5 gode grunde til selv at anskaffe dig en elektrisk port.

  1. Kom altid tørskoet hjem. Med en elektrisk port behøver du ikke at stige ud af bilen for at åbne den. Så når du kommer hjem fra en lang arbejdsdag, skal du ikke tænke på at stige ud af bilen, trække porten til side, sætte dig ind i bilen igen, køre den frem, og derefter stige ud af bilen igen for at lukke porten. Alt du skal gøre er at trykke på en lille knap, og så holder du inde i din indkørsel.
  2. Din elektriske port holder uvedkommende ude. Om du skal have en elektrisk port til din private bolig eller din virksomhed, er denne et effektivt forsvar mod hærværk, indbrud eller uvedkommende du ikke ønsker på din grund. Du kan for eksempel vælge en port fremstillet af smedejern, som tilsyneladende kan fremstå skrøbelig, men er yderst robust og holdbar.
  3. Den kan udgøre et flot indgangsparti til din ejendom. En elektrisk port kan tilføje personlighed og originalitet til din ejendoms ydre. Porte findes i mange forskelige former og designs, så der er masser af muligheder for at finde det design der fuldender udtrykket på din ejendom
  4. Det er en praktisk måde at holde børn og hunde inde på. Med en elektrisk port til din indkørsel, kan du sørge for at småbørn og hunde ikke løber ud på vejen. Det øger både sikkerheden for jer, men også for udefrakommende som passerer jeres ejendom, hvis den for eksempel ligger tæt på en trafikeret vej.
  5. Handicap- og ældrevenlig. En elektrisk port er en perfekt løsning til dig som ikke er særlig mobil, eller hvis du er oppe i alderen, og ikke har så mange kræfter til at hive en port frem og tilbage. Med en elektrisk port skal du ikke tænke på dette besvær, men kan åbne din port med fjernstyring.

 

Hvilken port skal du vælge?

Det kan være svært at finde ud af hvilken slags port der passer til netop din ejendom, da der findes et hav af muligheder. GitterGruppen ApS kan hjælpe med at konstruere lige præcis den port der passer perfekt ind i dine eksisterende omgivelser, både hvad angår materiale og design. GitterGruppen ApS holder til i Hillerød, men kører ud til opgaver i Nordsjælland og resten af Sjælland.

Share.

Leave A Reply