Mangler du et sted, hvor du kan arbejde?

0

Arbejder du lige nu meget hjemme, fordi du er selvstændig eller er en del af en mindre virksomhed, der måske også stadig er i opstartsfasen? Så kan det være en idé, hvis du opsøger muligheden for at kunne arbejde mere ude. Det kan dog være noget ustabilt, hvis ikke du finder et fast sted, hvor du kan være. Du kan derfor undersøge dine muligheder for et kontorfællesskab, så du nemmere kan adskille arbejde og fritid, da det hele ikke foregår i hjemmet.

Få et mere socialt arbejdsliv

Endnu en fordel ved, at du kommer lidt ud for at arbejde er, at du kan få noget mere socialt ud af din arbejdsdag. Det kan være både godt for dit humør og velvære, men det kan også hjælpe dit med at få et større netværk. Ydermere kan du få flere sparringpartnere, hvilket kan være særligt godt, hvis du er en helt ny iværksætter.

Kontorfællesskaber findes i de fleste dele af landet, men bor du i Odense eller bare på Fyn, så kan du nemt undersøge mulighederne for et kontorfællesskab i odense og omegn.

Tænk over faciliteterne

Når du skal vælge det helt rigtige kontorfællesskab, så tænk gerne over, hvilket faciliteter der er vigtige for dig og din arbejdsdag. Gode faciliteter kan eksempelvis være let adgang til offentlig transport, hvis du ikke selv ejer en bil. Ejer du bil, så kunne det være ideelt, hvis der er gode parkeringsmuligheder

Også muligheden for at få en kop kaffe, lyse kontorlokaler, forskellige hårde hvidevarer, alarmsystem, adgang til mødelokaler og rengøring er noget, som vil kunne forbedre din arbejdsdag i et kontorfællesskab.

Kontakt et kontorfællesskab

Nu er det faktisk ikke andet tilbage end, at du kan undersøge dine muligheder, så du kan kontakte dit kommende kontorfælleskab, så du kan få et mere givende og spændende arbejdssted og arbejdsmiljø.

Share.

Leave A Reply