Sådan indretter du din studiebolig

0

Det kan være svært at indrette en studiebolig på ca. 35-50 km2. Nogle gange er boligerne indrettet, så du skal sove i stuen, nogle gange er der et ekstra rum og andre gange skal du sove på en hems. Alt efter hvilken type studiebolig, du er heldig at have fået, findes der et væld af muligheder, af hvordan du kan indrette den, så den føles som et hjem.

Skab en hyggekrog

Det kan være særlig essentielt at skabe en hyggekrog i din studiebolig, så du i det mindste har ét sted at slappe helt af, når du kommer hjem fra studie. Derfor kan det være, du vil købe en sofa og et sofabord, hvor du kan slappe af og måske se noget tv. Det kan være svært at finde en sofa, der matcher dit budget, men måske du kan finde køb af kvalitetssofa på diverse second hand hjemmesider.

Tænkt multifunktionelt

Når du ikke har så meget plads i din bolig, kan det være du bliver nødt til at være kreativ for at få plads til alle dine ting. Måske du skal tænke multifunktionelt om din indretning og dine møbler. Det kan være at skrivebord og spisebordet skal være det samme. Det kan også være du vil nøjes med at kunne spise ved sofabordet i hyggekrogen, eller omvendt, fjerne hyggekrogen for at få plads til et spisebord.

Udnyt vægge og lofter

Hvis du mangler gulvplads til tøjskab, reoler, vitrineskab osv., kan det være, du skal begynde at udnytte studieboligens vægge og lofter. Du skal selvfølgelig tage forbehold for eventuelle regler omkring dette. Hvis det er tilladt, kan du hænge en stang ned fra loftet, hvorpå dit tøj på bøjler kan hænge. Det kan også være du har nogle hylder eller skabe, som kan hænges på væggene, så du har mere gulvplads og flere ting i studieboligen.

Share.

Leave A Reply