Står du til at skulle have nyt badeværelse?

0

Mange bor desværre i et hjem, hvor der allerede er sket fugtskader, hvilket har ført til råd og skimmelsvamp. Og rigtig mange bor i ejendomme, såvel nybyggede og gamle, hvor der er chance for fugtskader. Grunden til dette er, at fugningen ikke er korrekt udført, og altså derfor er dårligt håndværkerarbejde, hvilket i sidste ende kan have konsekvenser for både dit og din families helbred. Derfor er det i allerhøjeste grad vigtigt, at fugningsarbejde bliver udført korrekt, så man er sikret at fugningen samler og tætner de forskellige elementer. Korrekt fugningsarbejde sikrer altså, at fugtskader kan undgås.

Malerfirmaet Flemming C dækker alle opgaver
Hos Malerfirmaet Flemming C går man op i, at fugningsarbejde udføres korrekt og så diskret som muligt samtidig med, at fugen laves så tæt og stærk som muligt. Dette gælder uanset om, der er tale om vådrumsfugning i badeværelser f.eks. i brusenicher, fugning omkring vinduer og døre til at tætne vindue og dør til karmen, fugning i køkkener og andre vådrum f.eks. rundt ved bordplade for at sikre madrester ikke kan sætte sig og mugne, gulvfugning for at lave pæn finish ved flisearbejde, brandfugning og facadefugning.
Uanset hvilken opgave du stiller, går Malerfirmaet Flemming C ikke på kompromis med kvaliteten.

Tæt på dig
Med sine mange afdelinger rundt i hele Københavnsområdet vil Malerfirmaet Flemming C altid være din lokale maler. Det vil derfor også altid være nemt at aftale, at firmaet kommer forbi dit hjem og ser på opgaven inden, der laves et uforpligtende tilbud. På den måde vil I, i samarbejde, kunne aftale, hvilke løsninger der ville være at foretrække ved denne opgave samtidig med, at du vil kunne gøre opmærksom på specielle ønsker eller præferencer. Du kan læse meget mere om Malerfirmaet Flemming C’s erfaringer med fugningsarbejde ved at klikke her.

Share.

Leave A Reply