Sådan kan du give dit hus et nyt liv med pudsprodukter af høj kvalitet!

0

Hvis du føler, at din hus trænger til et helt nyt udtryk, eller hvis du står foran et hussalg, hvor du gerne vil et skridt eller to foran konkurrenterne på markedet, så kan pudsprodukter og en handy hånd være svaret. Specielt en flot pudset facade kan ændre husets udtryk radikalt, og det gør bare en stor forskel, når man ser på en pæn og glat facade i stedet for et træt og nedslidt ydre. Derfor kan renovering af din husfacade være vejen til et nærmest helt nyt hus!

Benyt facadebatts til at isolere huset og som stabiliserende underlag!

Noget af det sværeste, når man skal pudse facaden på et hus er, at murene sjældent er helt jævne og i nogle tilfælde kan være meget skæve. Herudover kan specielt ældre huse være meget dårligt isolerede, hvilket naturligvis har indflydelse på både indeklima og varmeregningen. Derfor bør du bruge facadebatts som underlag til din renovering af facade!

Facadebatts er stive isoleringsplader, som består af forskellige lag, der er med til at skabe et stabilt underlag for den puds, som huset efterfølgende kræver. Herudover består de forskellige batts også af et isolerende lag af stenuld, der er med til at holde på husets varme. Dette gør dem perfekte til renovering af facade, da du får et stabilt underlag at pudse udenpå samtidig med, at du får den gavnende, isolerende effekt.

Brug pudsprodukter af høj kvalitet!

Når du har beklædt dit hus med facadebatts, så er det bare med at komme i gang med at pudse. Her kan det være lidt udfordrende til at starte med, da teknikken måske ikke sidder lige i skabet, men hvis du bruger pudsprodukter af høj kvalitet, så vil resultatet også blive derefter. De professionelle pudsprodukter er lettere at arbejde med, og de er også i nogen grad mere tilgivende, hvis dine evner som handy mand måske ikke er helt i top. Du skal dog ikke lade dig afskrække: Det er relativt nemt at pudse en husfacade, men du skal forberede dig på, at det tager noget længere tid, end hvis du fik professionel hjælp!

Share.

Leave A Reply