6 kreative måder at bruge spejle på i indretningen

0

Langt de fleste mennesker har indrettet deres hus med et eller flere spejle. Spejlet er en naturlig del af badeværelset, og måske har du også et hængende i soveværelset eller gangen?

 

Spejle kan dog meget mere, end at sikre at håret sidder, som det skal, og at der ikke er birkes mellem tænderne, på vej ud af døren.

 

Spejlet kan nemlig bruges som et dekorativt element i hjemmet eller gøre rum større og lysere.

Her får du 6 tips til at bruge spejle på en kreativ og anderledes måde:

 

  1. Spejlvæg

Du kan få lavet en større mængde af mindre spejle. Få dem skåret ud i fine former. F.eks. romber, cirkler eller dråber. Du kan lave dem i forskellige størrelser eller med glasset tonet i forskellige farver. Hæng dem asymmetrisk ned af væggen.

  1. Som en del af din billedvæg

Den populære boligtrend, med at hænge en række billeder af forskellige størrelser og motiver på samme væg, kan sagtens suppleres med et spejl i blandingen. Det giver et fint og overraskende spil i sammensætningen.

  1. Stor og dekorativ ramme

Både små og store spejle er super fede at sætte i en stor ramme. Det kan være en klassisk tung guldramme, romantiske udskæringer eller metalliske solstråler der indrammer spejlet.

  1. Spejl en udsigt eller lys ind i et rum

Hvis du har et mørkt rum eller en god udsigt, kan spejlet være rigtig nyttigt. Hvis du placerer spejlet rigtigt, kan det fange lyset og få rummet til at virke større. Du kan også fange en udsigt fra et andet vindue og dermed få udsigten to gange.

  1. Sjove former på børneværelset

Få udskåret spejle i sjove former til at dekorere børneværelset. Det kan være stjerner i loftet, skyer på væggen, eller en batmans maske.

  1. Til smykker og nipsting

Du kan bruge et spejl til at skabe ekstra opmærksomhed om dine smykker eller fineste nipsting. Spejlet fanger lys og skaber en fin ramme om de små ting.

 

Brøndbyernes Glarmester i nærheden af Brøndby, Glostrup og Vallensbæk står klar med hjælp og rådgivning i forbindelse med alle typer spejle – også de mere utraditionelle. Klik her for mere info.

 

Share.

Leave A Reply