Indret boligen til husdyrerne

0

Når der også bor husdyr der hjemme, så skal boligen også indrettes med omtanke, så der er plads til de firbenede venner. De fleste større kæledyr som for eksempel en hund eller en kat har behov for en blød seng eller pude at sove på og der skal også gerne være rigeligt med underholdning der hjemme, så der ikke kradses eller bides i møblerne. 

Husdyr og æstetik

Nogen mener ikke at et ryddeligt stilrent hjem går hånd i hånd med kæledyr. Hundekurv, kattebakker og legetøj, der fylder der hjemme skriger ikke lige ligefrem elegance. Dog kan følelsen af at komme hjem til en pelset ven, som har savnet dig hele dagen, ikke sammenlignes med nogen designermøbler. I realiteten behøver du slet ikke gå på kompromis med den gode stil, selvom du har et kæledyr der hjemme. Det handler bare om at tænke i nye baner, indrette smart og købe det helt rigtige udstyr.

Du behøver ikke gå på kompromis med din stil

Bare fordi der bor dyr der hjemme, så behøver det ikke gå udover din gode indretningsstil. Dit kæledyr har ikke meget at sige, når det kommer til yndlingsfarver eller design, så du kan frit vælge på alle hylder så det passer godt ind med de andre møbler. I forhold til hundesenge eller kattesenge finder du masser af behagelige og flotte modeller på https://canem.dk, som kan passe ind i ethvert hjem. Her finder du både hjørnesofaer, bløde puder, sofatæpper og meget mere. 

Indret smart og udnyt din plads

Hvis du ikke har meget plads at gøre med der hjemme, så kan hundesenge, tæpper, kradsebræt og bure komme til at fylde rigtig meget. Derfor kan det være du skal genoverveje din indretning, så der også bliver plads til din firbenede ven. Her gælder det om at tænke i smarte løsninger, så du udnytter pladsen bedst muligt. Det kunne for eksempel være med en hængende radiatorseng til katten eller en lille kattekurv, som kan stå på møblerne. Til hunden kan man anskaffe sig et hundetæppe, der nemt kan flyttes rundt med og måske lægges over sofaen, så du undgår hundehår og snavs i møblerne.

Share.

Leave A Reply